>
Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання для лаборатор. занять студ. освіт. ступеня магістр спец. 181 Харчові технології освіт.-проф. прогр. Дієтичне харчування та харчова безпека / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: М. Л. Серік [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2019. - 54 с. - URL: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4102 (Репозітарій)
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович\авт.-уклад.\
Мурликіна, Наталя Віталіївна\авт.-уклад.\
Добровольська, Олена Владиславівна\авт.-уклад.\
Пілюгіна, Інна Сергіївна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович\авт.-уклад.\
Мурликіна, Наталя Віталіївна\авт.-уклад.\
Добровольська, Олена Владиславівна\авт.-уклад.\
Пілюгіна, Інна Сергіївна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозітарій | |
| 2 | Електронний ресурс | 182 |