
>
Розробка технологій отримання натуральних барвників з сухої рослинної сировини та із спецій [Електронний ресурс] : метод. вказівки для студ. 1 курсу з вибіркової дисц. Індустрія препаратів рослинного та тваринного походження ОКР 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, бакалавр / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Т. М. Рижкова, І. М. Гейда. - Харків : [б. в.], 2023. - 16 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33169 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 15. - Б. ц.
Ключові слова: продукція рослинництва -- продукция растениеводства -- пряні культури -- пряные культуры --
Додаткові точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна\авт.-уклад.\
Гейда, Ірина Михайлівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: продукція рослинництва -- продукция растениеводства -- пряні культури -- пряные культуры --
Додаткові точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна\авт.-уклад.\
Гейда, Ірина Михайлівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 452 |