Наукові принципи зберігання харчових продуктів [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборат. робіт з дисц. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 181 Харчові технології (освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / авт.-уклад.: Г. В. Степанькова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна. - Харків : [б. в.], . - 49 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43436 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 48-49. - Б. ц.

Ключові слова: якість продуктів -- качество продуктов -- зберігання продуктів -- хранение продуктов -- харчові продукти -- умови зберігання -- условия хранения -- пищевые продукты --
Анотація:
Методичні вказівки розроблені для закріплення та поглиблення теоретичного матеріалу, набуття навичок оцінки якості продукції, вивчення умов короткотермінового та тривалого зберігання, підбору оптимальних умов зберігання. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). Методичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів інших спеціальностей.
Додаткові точки доступу: