
>
Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії [Електронний ресурс] : метод.вказівки до самост. роботи студ. для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. Д. В. Дмитревський. - Харків : [б. в.], 2024. - 28 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57297 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 26-27. - Б. ц.
Ключові слова: обладнання для фасування -- обладнання для зберігання -- обладнання для пакування -- готельно-ресторанна індустрія -- гостинично-ресторанная индустрия -- оборудование для упаковки -- оборудование для хранения -- оборудование для фасовки -- харчові продукти -- пищевые продукты --
Анотація:
Методичні вказівки до самостійної роботи студентів «Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни «Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії», призначений для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» містить 8 лабораторних робіт. Розглядаються сучасні технології упаковування і тари для харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості, різноманітні види тари, матеріалів для тари і упаковки, будова, принцип дії, експлуатація, пакувального обладнання у харчовій індустрії. Методичні вказівки до самостійної роботи студентів розраховані для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план.
Додаткові точки доступу:
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: обладнання для фасування -- обладнання для зберігання -- обладнання для пакування -- готельно-ресторанна індустрія -- гостинично-ресторанная индустрия -- оборудование для упаковки -- оборудование для хранения -- оборудование для фасовки -- харчові продукти -- пищевые продукты --
Анотація:
Методичні вказівки до самостійної роботи студентів «Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни «Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії», призначений для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» містить 8 лабораторних робіт. Розглядаються сучасні технології упаковування і тари для харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості, різноманітні види тари, матеріалів для тари і упаковки, будова, принцип дії, експлуатація, пакувального обладнання у харчовій індустрії. Методичні вказівки до самостійної роботи студентів розраховані для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план.
Додаткові точки доступу:
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 47 |