
>
664-93(075.8)
Ч-46
Черевко, Олександр Іванович.Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : підручник / О. І. Черевко, А. М. Поперечний. - 2-ге вид., допов. та випр. - Харків : Світ Книг, 2014. - 496 с. : табл. - Бібліогр.: с. 487-490. - ISBN 978-966-2678-15-4 : 150.00 грн.
Зміст: >
Основні положення та наукові основи курсу
Основи гідравліки
Гідромеханічні процеси
Механічні процеси
Теплові процеси
Масообмінні процеси
Біохімічні процеси
Ключові слова: харчові виробництва -- пищевые производства -- харчова галузь -- пищевая отрасль -- моделювання процесів -- моделирование процесов -- продукція харчових виробництв -- продукция пищевых производств -- біохімічні процеси -- биохимические процессы -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- переробка харчової сировини -- переработка пищевого сырья --
Анотація:
Друге доповнене видання підручника «Процеси і апарати харчових виробництв» розкриває основні поняття, класифікацію, моделювання процесів та апаратів харчової галузі, ретельно описуються гідравлічні, гідромеханічні механічні, теплові, масообмінні та біохімічні процеси, що мають важливе значения у виготовленні продукції харчових виробництв. Особлива увага приділяється питанням оптимізації процесів та збереженню енергетичних ресурсів. Дане видання доповнене розділом «Біохімічні процеси». Підручник розраховано для навчального процесу під час підготовки магістрів та спеціалістів кваліфікації інженер-механік та інженер-технолог підприємств ресторанного господарства і харчових виробництв. Даний підручник стане у нагоді для аспірантів, наукових співробітників і широкого кола спешалістів, які займаються питаннями переробки харчової сировини.
Додаткові точки доступу:
Поперечний, Анатолій Микитович
Ч-46
Черевко, Олександр Іванович.
Основні положення та наукові основи курсу
Основи гідравліки
Гідромеханічні процеси
Механічні процеси
Теплові процеси
Масообмінні процеси
Біохімічні процеси
УДК | |
664-93(075.8) | |
641.5.06(075.8) |
Ключові слова: харчові виробництва -- пищевые производства -- харчова галузь -- пищевая отрасль -- моделювання процесів -- моделирование процесов -- продукція харчових виробництв -- продукция пищевых производств -- біохімічні процеси -- биохимические процессы -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- переробка харчової сировини -- переработка пищевого сырья --
Анотація:
Друге доповнене видання підручника «Процеси і апарати харчових виробництв» розкриває основні поняття, класифікацію, моделювання процесів та апаратів харчової галузі, ретельно описуються гідравлічні, гідромеханічні механічні, теплові, масообмінні та біохімічні процеси, що мають важливе значения у виготовленні продукції харчових виробництв. Особлива увага приділяється питанням оптимізації процесів та збереженню енергетичних ресурсів. Дане видання доповнене розділом «Біохімічні процеси». Підручник розраховано для навчального процесу під час підготовки магістрів та спеціалістів кваліфікації інженер-механік та інженер-технолог підприємств ресторанного господарства і харчових виробництв. Даний підручник стане у нагоді для аспірантів, наукових співробітників і широкого кола спешалістів, які займаються питаннями переробки харчової сировини.
Додаткові точки доступу:
Поперечний, Анатолій Микитович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 2 | 2 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 4 | 4 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001359 0001360 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-230516 Х-230517 Х-230554 Х-231619 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|