Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів [Текст] : монографія / Є. О. Коротаєва [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, . - 164 с. - Бібліогр.: с. 147-163 (158 назв)

Ключові слова: олія соняшникова капсульована -- масло подсолнечное капсулированное -- салати -- салаты -- жири -- жиры -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция --
Анотація:
У монографії запропоновано сучасний напрям переробки олієжирової сировини-технологію олії соняшникової капсульованої, наукові принципи одержання капсул гідрофобних форм із використанням інотропного гелеутворення способом вертикальної співвісної екструзії системи "олія соняшникова-розчин AlgNa" для застосування її у складі салатів, зокрема із листяних овочів.
Додаткові точки доступу: