
>
Технологія галузі [Електронний ресурс] : метод. вказ. до викон. лаборатор. робіт для студ. спец. 181 Харчові технології спеціалізації Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу. Розділ. Технологія молочних продуктів дитячого харчування / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Р. Ю. Павлюк [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2019. - 52 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7337 (Репозитарій). - Б. ц.
Ключові слова: закваски -- гуманізоване молоко -- гуманизированное молоко -- сухі суміші -- сухие смеси -- кальцій -- кальций -- біфідобактерії -- бифидобактерии --
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Раїса Юріївна\авт.-уклад.\
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Максимова, Надія Пилипівна\авт.-уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: закваски -- гуманізоване молоко -- гуманизированное молоко -- сухі суміші -- сухие смеси -- кальцій -- кальций -- біфідобактерії -- бифидобактерии --
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Раїса Юріївна\авт.-уклад.\
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Максимова, Надія Пилипівна\авт.-уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 236 |
2 | Репозитарій |