Технологія галузі [Електронний ресурс] : метод. вказ. до викон. лаборатор. робіт для студ. спец. 181 Харчові технології спеціалізації Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу. Розділ. Технологія молочних продуктів дитячого харчування / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Р. Ю. Павлюк [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 52 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7337 (Репозитарій). - Б. ц.

Ключові слова: закваски -- гуманізоване молоко -- гуманизированное молоко -- сухі суміші -- сухие смеси -- кальцій -- кальций -- біфідобактерії -- бифидобактерии --
Додаткові точки доступу: