Technology of thermostable and frozen fillings with using dairy raw materials and sesame seeds concentrate [Electronic resource] : monograph / F. V. Pertsevoy [et al.] ; ed.: F. V. Pertsevoy, P. Gurskyi ; Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture, Sumy National Agrarian University, Vavilov Saratov State Agricultural University, National University of Food Technologies, Wroclaw University of Economics. - Kharkiv ; Sumy; Saratov; Wroclaw : [s. n.], . - 112 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7971 (Репозитарій). - Bibliography : p. 91-110

Переклад назви: Технологія термостабільних та заморожених начинок з використанням молочної сировини та концентрату насіння кунжуту.
Ключові слова: production of thermostable dairy -- виробництво термостабільних молочних продуктів -- производство термостабильных молочных продуктов -- restaurant industry -- ресторанна промисловість -- ресторанная индустрия -- schemes -- схемы -- sesame seeds concentrate -- концентрат насіння кунжуту -- концентрат семян кунжута --
Анотація:
The monograph contains concentrated and systematic scientific information on the use of dairy raw materials and sesame seeds concentrate for the production of thermostable dairy containing fillings in the restaurant industry, represented by text form, technological calculations, drawings, schemes, tables and is intended for teachers, postgraduate students, students engaged in scientific work.
Додаткові точки доступу: