
>
664(076.5)
Ф 76
Фоміна, Ірина Миколаївна.Загальні методи контролю харчових виробництв [Текст] : лаборатор. практикум / І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова ; під ред. І. М. Фоміної. - Харків : ХНТУСГ, 2015. - 110 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 85
Ключові слова: чутливість смаку -- визначення вологості продуктів -- метод висушування -- визначення колірності -- визначення вуглеводів -- визначення білку -- визначення жирів -- визначення кислотності -- чувствительность вкуса -- определение влажности продуктов -- метод высушивания -- определение цветности -- определение углеводов -- определение белка -- определение жиров -- определение кислотности --
Додаткові точки доступу:
Боровікова, Наталія Олексіївна
Фоміна, Ірина Миколаївна\під ред.\
Ф 76
Фоміна, Ірина Миколаївна.
УДК | |
664(076.5) | |
658.56(076.5) |
Ключові слова: чутливість смаку -- визначення вологості продуктів -- метод висушування -- визначення колірності -- визначення вуглеводів -- визначення білку -- визначення жирів -- визначення кислотності -- чувствительность вкуса -- определение влажности продуктов -- метод высушивания -- определение цветности -- определение углеводов -- определение белка -- определение жиров -- определение кислотности --
Додаткові точки доступу:
Боровікова, Наталія Олексіївна
Фоміна, Ірина Миколаївна\під ред.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0000577 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Методи контролю продукції харчових виробництв | 6 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|