
>
664(072)
В 42
Визначення колірності і каламутності харчових продуктів [Текст] : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. освіт.-кваліфікац. рівня "бакалавр" за напрямом підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" з дисц. Загальні методи контролю харчових продуктів / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2013. - 14 с.
Ключові слова: колориметричне -- колориметрическое -- титрування -- титрование -- оптичний -- оптический -- фотоколориметричний -- фотоколориметрический -- метод -- прозорість -- прозрачность --
Додаткові точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна\авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
В 42
УДК | |
664(072) |
Ключові слова: колориметричне -- колориметрическое -- титрування -- титрование -- оптичний -- оптический -- фотоколориметричний -- фотоколориметрический -- метод -- прозорість -- прозрачность --
Додаткові точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна\авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|