Інноваційні технології зберігання і переробки зерна [Електронний ресурс] : навч.-метод. посібник для здобувачів спец. 181 Харчові технології другого (магістер.) рівня вищ. освіти за освітньою програмою Технологія зернопродуктів та зернові ресурси / Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.].
Розділ 1 : Інноваційні технології зберігання зерна / І. М. Фоміна [та ін.]. - 2025. - 133 с. : рис., табл. - Б. ц.

Зміст:
Сучасні технології очищення зерна
Ефективні способи сушіння зерна
Вентиляція зернової маси в сучасних умовах
Технології та обладнання для підвищення збереження зерна за рахунок зниження травмування
Нові технології зберігання зерна
Інновації в знезараженні зерна
Управління ризиками при зберіганні зерна
Аналіз зернового ринку України
Ключові слова: технології зберігання -- технологии хранения -- технології переробки -- технологии переработки -- зерно -- зерно -- переробка зерна -- переработка зерна -- інновації -- инновации -- зернопродукти -- зернопродукты -- зернові ресурси -- зерновые ресурсы
Анотація: Навчально-методичний посібник з дисципліни «Інноваційні технології зберігання і переробки зерна» розділ 1. «Інноваційні технології зберігання зерна» охоплюють основні аспекти сучасної технології зберігання зернових ресурсів спрямовані на поглиблене розуміння студентами її інноваційних підходів. Студенти ознайомлюються з фундаментальними поняттями інноваційних технологій, їх значенням та впливом на ефективність і якість зберігання зерна.
Додаткові точки доступу:





Экз-ры полностью -471231190
Кол-во выдач 0