
>
Технологічні і біохімічні властивості м’яса та м'ясопродуктів [Електронний ресурс] : робочий зошит для студентів 3 курсу технол. фак-ту, напряму підгот. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад. Ю. О. Васильєва. - Харків : [б. в.], 2023. - 32 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 32
Ключові слова: продукція тваринництва -- продукция животноводства -- технологія виробництва -- технология производства -- технологія переробки -- технология переработки -- м’ясо -- мясо -- м'ясопродукти -- мясопродукты --
Додаткові точки доступу:
Васильєва, Юлія Олександрівна\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: продукція тваринництва -- продукция животноводства -- технологія виробництва -- технология производства -- технологія переробки -- технология переработки -- м’ясо -- мясо -- м'ясопродукти -- мясопродукты --
Додаткові точки доступу:
Васильєва, Юлія Олександрівна\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | 13 |
2 | Електронний ресурс | 208 |