
>
Харчові технології [Електронний ресурс] : зб. тестових завдань для самостійної підготовки та перевірки знань для студ. ден. та заочн. форм навч. спец. 181 Харчові технології ступеня вищ. освіти бакалавр / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. - Харків : [б. в.], 2021. - 40 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53261 (Репозитарій). - Библиогр.: с. 38-39. - Б. ц.
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- харчова індустрія -- пищевая индустрия -- харчові продукти -- пищевые продукты -- продукти харчування -- продукты питания -- якість харчової сировини -- качество пищевого сырья --
Додаткові точки доступу:
Камсуліна, Наталія Валеріївна\авт.-уклад.\
Желєва, Тетяна Сергіївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- харчова індустрія -- пищевая индустрия -- харчові продукти -- пищевые продукты -- продукти харчування -- продукты питания -- якість харчової сировини -- качество пищевого сырья --
Додаткові точки доступу:
Камсуліна, Наталія Валеріївна\авт.-уклад.\
Желєва, Тетяна Сергіївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 81 |