
>
Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії [Текст] : монографя / Д. О. Тютюкова [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Іванченко І. С., 2018. - 110 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21621 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 97-109 (194 назви). - 60.00 грн.
Ключові слова: технологія -- технология -- сир кисломолочний -- сыр кисломолочный -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- молоко -- біологічна цінність -- биологическая ценность -- зберігання -- хранение -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия --
Додаткові точки доступу:
Тютюкова, Дар’я Олександрівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Рябець, Ольга Юріївна
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: технологія -- технология -- сир кисломолочний -- сыр кисломолочный -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- молоко -- біологічна цінність -- биологическая ценность -- зберігання -- хранение -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия --
Додаткові точки доступу:
Тютюкова, Дар’я Олександрівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Рябець, Ольга Юріївна
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 4 | 4 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-232947 Х-232948 Х-232949 Х-233796 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 152 |
2 | Репозитарій |