
>
640.43(075.8)
Д 85
Дуб, Володимир Васильович.Інжиніринг у ресторанному господарстві [Текст] : навч. посібник / В. В. Дуб, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Мадрид, 2017. - 176 с. : табл. + дод. 111-173 с. - Бібліогр.: с. 174-175 (31 назв). - ISBN 978-617-7470-49-5 : 200.00 грн.
Зміст: >
Торгівля технічними послугами: лізинг, інжиніринг. Реінжиніринг
Поняття та організаційні принципи інжинірингу
Маркетинг інжинірингу
Планування та організація технічного оснащення ресторанного господарства
Організація монтажу устаткування ресторанного господарства
Організація ремонту устаткування ресторанного господарства
Технічне обслуговування та ремонт механічного устаткування ресторанного господарства
Технічне обслуговування та ремонт теплового устаткування ресторанного господарства
Проектування електричних мереж у закладах ресторанного господарства
Ключові слова: ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- ресторанний бізнес -- ресторанный бизнес -- готельно-ресторанна справа -- гостинично-ресторанное дело -- інжиніринг -- инжиниринг -- лізинг -- лизинг -- реінжиніринг -- реинжиниринг -- харчові виробництва -- пищевые производства -- аналіз виробничої діяльності -- анализ производственной деятельности -- технічне оснащення -- техническое оснащение -- торговельно-технологічне устаткування -- торгово-технологическое оборудование --
Анотація:
У посібнику викладено визначення понять та відомості з організаційних принципів інжинірингу, аналізу виробничої діяльності ремонтних підприємств і організації технічного оснащення та монтажу торговельно-технологічного устаткування; розглянуто питання проектування та розрахунку електричних мереж закладів ресторанного господарства. Він містить довідкові матеріали, потрібні для виконання комплексу інжинірингових послуг у закладах ресторанного господарства та практичних і лабораторних робіт у ході навчального процесу. Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» спеціалізації «Обладнання переробних та харчових виробництв» (ступінь освіти магістр) та за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». Він також може бути корисним широкому коду фахівців, які займаються інжинірингом у сфері ресторанного господарства і технічним обслуговуванним устаткування.
Додаткові точки доступу:
Терешкін, Олег Георгійович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Д 85
Дуб, Володимир Васильович.
Торгівля технічними послугами: лізинг, інжиніринг. Реінжиніринг
Поняття та організаційні принципи інжинірингу
Маркетинг інжинірингу
Планування та організація технічного оснащення ресторанного господарства
Організація монтажу устаткування ресторанного господарства
Організація ремонту устаткування ресторанного господарства
Технічне обслуговування та ремонт механічного устаткування ресторанного господарства
Технічне обслуговування та ремонт теплового устаткування ресторанного господарства
Проектування електричних мереж у закладах ресторанного господарства
УДК | |
640.43(075.8) | |
641.54(075.8) | |
658.5(075.8) |
Ключові слова: ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- ресторанний бізнес -- ресторанный бизнес -- готельно-ресторанна справа -- гостинично-ресторанное дело -- інжиніринг -- инжиниринг -- лізинг -- лизинг -- реінжиніринг -- реинжиниринг -- харчові виробництва -- пищевые производства -- аналіз виробничої діяльності -- анализ производственной деятельности -- технічне оснащення -- техническое оснащение -- торговельно-технологічне устаткування -- торгово-технологическое оборудование --
Анотація:
У посібнику викладено визначення понять та відомості з організаційних принципів інжинірингу, аналізу виробничої діяльності ремонтних підприємств і організації технічного оснащення та монтажу торговельно-технологічного устаткування; розглянуто питання проектування та розрахунку електричних мереж закладів ресторанного господарства. Він містить довідкові матеріали, потрібні для виконання комплексу інжинірингових послуг у закладах ресторанного господарства та практичних і лабораторних робіт у ході навчального процесу. Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» спеціалізації «Обладнання переробних та харчових виробництв» (ступінь освіти магістр) та за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». Він також може бути корисним широкому коду фахівців, які займаються інжинірингом у сфері ресторанного господарства і технічним обслуговуванним устаткування.
Додаткові точки доступу:
Терешкін, Олег Георгійович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 4 | 4 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 13 | 13 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001349 0001350 0001351 0001352 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-231623 Х-231646 Х-231657 Х-231658 Х-231678 Х-231685 Х-232411 Х-232422 Х-232441 Х-232463 Х-232725 Х-232744 Х-232803 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|