661.14(075.8)
Л 61
.
Технологія кондитерських виробів [Текст] : навч.-метод. посіб. до самост. вивчення курсу для студ. спец. 7.091702 Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробівта харчоконцентратів / Г. М. Лисюк, З. І. Кучерук, О. М. Постнова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, . - 181 с. : рис., схемы, табл. - Бібліогр.: с. 179. - 50.00 грн.

УДК
661.14(075.8)
664.68(075.8)

Ключові слова: технологія кондитерських виробів -- технология кондитерских изделий -- рецептура -- напівфабрикати кондитерські -- полуфабрикаты кондитерские -- обробки сировини кондитерської -- обработки сырья кондитерского --
Анотація:
Предмет вивчення даної дисципліни пов'язаний з розглядом таких питань: зміна основних складових частин сировини у ході технологічної обробки та їх впливу на якість готової продукції; способи технологічної обробки сировини та напівфабрикатів; основні стадії технологій кондитерських виробів, розробка рецептур.
Додаткові точки доступу: