664.66(02.064)
О-54
.
Технологія хліба полб'яного та пшеничного зернового з використанням ферментних препаратів [Текст] : монографія / С. Г. Олійник, Г. В. Запаренко, О. В. Самохвалова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, . - 139 с. - ISBN 978-966-405-488-8 : 32.68 грн., 50.00 грн.

УДК
664.66(02.064)
664.641.1(02.064)
664.644.5(02.064)

Ключові слова: хлібопекарське виробництво. -- технологія хліба -- технология хлеба -- 664.66 пекарська продукція загалом. хліб і хлібобулочна продукція --664.68 -- 664.664 хлібопродукція, що потребує спеціальної технології виготовлення або рецептури --664.68 -- зерновий хліб -- зерновой хлеб -- полба (злакова культура) -- полба (злаковая культура) -- пшеничний хліб -- пшеничный хлеб -- технология хлеба -- ферментні препарати -- ферментные препараты -- 3333 --
Анотація:
У монографії узагальнено результати досліджень щодо наукового обгрунтування технології зернового хліба на основі полб'яного та пшеничного зерна із використанням ферментних препаратів цитолітичної та окисно-відновної дії. Видання пропонується для викладачів, аспірантів і студентів, які навчаються за спец. 181 "Харчові технології", а також фахівців хлібопекарської галузі та закладів ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу: