>
664.66(02.064)
О-54
Олійник, Світлана Георгіївна.Технологія хліба полб'яного та пшеничного зернового з використанням ферментних препаратів [Текст] : монографія / С. Г. Олійник, Г. В. Запаренко, О. В. Самохвалова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 139 с. - ISBN 978-966-405-488-8 : 32.68 грн., 50.00 грн.
Ключові слова: хлібопекарське виробництво. -- технологія хліба -- технология хлеба -- 664.66 пекарська продукція загалом. хліб і хлібобулочна продукція --664.68 -- 664.664 хлібопродукція, що потребує спеціальної технології виготовлення або рецептури --664.68 -- зерновий хліб -- зерновой хлеб -- полба (злакова культура) -- полба (злаковая культура) -- пшеничний хліб -- пшеничный хлеб -- технология хлеба -- ферментні препарати -- ферментные препараты -- 3333 --
Анотація:
У монографії узагальнено результати досліджень щодо наукового обгрунтування технології зернового хліба на основі полб'яного та пшеничного зерна із використанням ферментних препаратів цитолітичної та окисно-відновної дії. Видання пропонується для викладачів, аспірантів і студентів, які навчаються за спец. 181 "Харчові технології", а також фахівців хлібопекарської галузі та закладів ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу:
Запаренко, Ганна Володимирівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
О-54
Олійник, Світлана Георгіївна.
| УДК | |
| 664.66(02.064) | |
| 664.641.1(02.064) | |
| 664.644.5(02.064) |
Ключові слова: хлібопекарське виробництво. -- технологія хліба -- технология хлеба -- 664.66 пекарська продукція загалом. хліб і хлібобулочна продукція --664.68 -- 664.664 хлібопродукція, що потребує спеціальної технології виготовлення або рецептури --664.68 -- зерновий хліб -- зерновой хлеб -- полба (злакова культура) -- полба (злаковая культура) -- пшеничний хліб -- пшеничный хлеб -- технология хлеба -- ферментні препарати -- ферментные препараты -- 3333 --
Анотація:
У монографії узагальнено результати досліджень щодо наукового обгрунтування технології зернового хліба на основі полб'яного та пшеничного зерна із використанням ферментних препаратів цитолітичної та окисно-відновної дії. Видання пропонується для викладачів, аспірантів і студентів, які навчаються за спец. 181 "Харчові технології", а також фахівців хлібопекарської галузі та закладів ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу:
Запаренко, Ганна Володимирівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 4 | 4 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-233192 Х-233193 Х-233194 Х-233764 |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|