
>
Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства та торгівлі [Електронний ресурс] : навч. посібник / В. В. Євлаш [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 233 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8597 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 231-232
Зміст: >
Гігієна і санітарія та її завдання в системі закладів ресторанного господарства. Державний санітарний нагляд, його форми та організація
Санітарно-гігієнічні вимоги до навколишнього середовища та систем забезпечення закладів ресторанного господарства
Санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення та об’ємнопланувальних рішень приміщень закладів ресторанного господарства
Санітарно-гігієнічні вимоги до технологічного обладнання, інвентарю, посуду, тари та пакувальних матеріалів
Санітарний режим на підприємствах ресторанного господарства та особиста гігієна персоналу
Санітарно-гігієнічні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів
Санітарно-гігієнічні вимоги до транспортування, приймання, зберігання і реалізації кулінарної продукції
Санітарно-гігієнічні вимоги до організації дитячого, лікувального та лікувально-профілактичного харчування
Кишкові інфекції, харчові отруєння і гельмінтози
Сучасні системи менеджменту безпечності харчової продукції та санітарного стану підприємств харчової індустрії
Ключові слова: ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- торгівля -- торговля -- гігієна закладів -- гигиена заведений -- санітарія закладів -- санитария заведений -- гігієна персоналу -- гигиена персонала -- вимоги до приміщень -- требования к помещениям -- інвентар -- инвентарь -- харчові отруєння -- пищевые отравления --
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Головко, Микола Павлович
Прісс, Олеся Петрівна
Серік, Максим Леонідович
Старостенко, Богдана Олександрівна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Гігієна і санітарія та її завдання в системі закладів ресторанного господарства. Державний санітарний нагляд, його форми та організація
Санітарно-гігієнічні вимоги до навколишнього середовища та систем забезпечення закладів ресторанного господарства
Санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення та об’ємнопланувальних рішень приміщень закладів ресторанного господарства
Санітарно-гігієнічні вимоги до технологічного обладнання, інвентарю, посуду, тари та пакувальних матеріалів
Санітарний режим на підприємствах ресторанного господарства та особиста гігієна персоналу
Санітарно-гігієнічні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів
Санітарно-гігієнічні вимоги до транспортування, приймання, зберігання і реалізації кулінарної продукції
Санітарно-гігієнічні вимоги до організації дитячого, лікувального та лікувально-профілактичного харчування
Кишкові інфекції, харчові отруєння і гельмінтози
Сучасні системи менеджменту безпечності харчової продукції та санітарного стану підприємств харчової індустрії
Ключові слова: ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- торгівля -- торговля -- гігієна закладів -- гигиена заведений -- санітарія закладів -- санитария заведений -- гігієна персоналу -- гигиена персонала -- вимоги до приміщень -- требования к помещениям -- інвентар -- инвентарь -- харчові отруєння -- пищевые отравления --
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Головко, Микола Павлович
Прісс, Олеся Петрівна
Серік, Максим Леонідович
Старостенко, Богдана Олександрівна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 99 |
2 | Репозитарій |