Безпека продукції зернопереробних виробництв [Електронний ресурс] : метод. рекомендації для самостійної роботи студентів освітнього рівня підготовки магістр спец. 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], . - 26 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62493 (Репозитарій). - Б. ц.

Ключові слова: безпека харчової продукції -- безопасность пищевой продукции -- контроль якості продуктів -- контроль качества продуктов -- харчова безпека -- пищевая безопасность -- зернопереробні виробництва -- зерноперерабатывающие производства --
Анотація:
Метою дисципліни "Безпека продукції зернопереробних виробництв" є надання здобувачам ґрунтовних знань і практичних вмінь щодо пошуку шляхів зниження впливу шкідливих хімічних речовин в зернопродуктах та комбікормах; ознайомлення із класифікацією шкідливих факторів навколишнього середовища, видами контамінації харчових зерна і шляхами зниження впливу шкідливих хімічних речовин в харчових продуктах; розгляд основних нормативних документів, що регламентують показники безпеки харчових продуктів, теоретичні та практичні аспекти впровадження системи НАССР у переробних
Додаткові точки доступу: