
>
Безпека продукції зернопереробних виробництв [Електронний ресурс] : метод. рекомендації для самостійної роботи студентів освітнього рівня підготовки магістр спец. 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2024. - 26 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62493 (Репозитарій). - Б. ц.
Ключові слова: безпека харчової продукції -- безопасность пищевой продукции -- контроль якості продуктів -- контроль качества продуктов -- харчова безпека -- пищевая безопасность -- зернопереробні виробництва -- зерноперерабатывающие производства --
Анотація:
Метою дисципліни "Безпека продукції зернопереробних виробництв" є надання здобувачам ґрунтовних знань і практичних вмінь щодо пошуку шляхів зниження впливу шкідливих хімічних речовин в зернопродуктах та комбікормах; ознайомлення із класифікацією шкідливих факторів навколишнього середовища, видами контамінації харчових зерна і шляхами зниження впливу шкідливих хімічних речовин в харчових продуктах; розгляд основних нормативних документів, що регламентують показники безпеки харчових продуктів, теоретичні та практичні аспекти впровадження системи НАССР у переробних
Додаткові точки доступу:
Пузік, Людмила Михайлівна\авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: безпека харчової продукції -- безопасность пищевой продукции -- контроль якості продуктів -- контроль качества продуктов -- харчова безпека -- пищевая безопасность -- зернопереробні виробництва -- зерноперерабатывающие производства --
Анотація:
Метою дисципліни "Безпека продукції зернопереробних виробництв" є надання здобувачам ґрунтовних знань і практичних вмінь щодо пошуку шляхів зниження впливу шкідливих хімічних речовин в зернопродуктах та комбікормах; ознайомлення із класифікацією шкідливих факторів навколишнього середовища, видами контамінації харчових зерна і шляхами зниження впливу шкідливих хімічних речовин в харчових продуктах; розгляд основних нормативних документів, що регламентують показники безпеки харчових продуктів, теоретичні та практичні аспекти впровадження системи НАССР у переробних
Додаткові точки доступу:
Пузік, Людмила Михайлівна\авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 8 |