664.38(076.5)
F74
Food Chemistry [Text] : laboratory Operation Manual for studetsof educational and qualification level Bachelor and Master according to Special Field 7.05170101, 8.05170101 "Grain Storage and Processing Technology". Pt. 2. Research of Technological Factors Influence on Solubility of Food Proteins. Animal Proteins / Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture ; compiler: O. Shanina, K. Dugina. - Kharkiv : KhNTUA, . - 8 p.

Переклад назви: Харчова хімія: інструкція з експлуатації лабораторії для підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістра відповідно до спеціального поля 7.05170101, 8.05170101 "Технологія зберігання та переробки зерна"
УДК
664.38:637.045](076.5)

Ключові слова: animal proteins -- білки тварин -- белки животных -- congunctive tissues -- тканини -- ткани -- egg protein -- білок яйця -- белок яйца --
Додаткові точки доступу: