Процеси і апарати харчових виробництв [Електронний ресурс] : консп. лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. за спец. 181 Харчові технології / В. М. Михайлов [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2024 - .
Ч. 2 : Теплообмінні процеси. - 2024. - 153 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 151. - Б. ц.

Ключові слова: теплообмінні процеси -- теплообменные процессы -- процеси і апарати харчових виробництв -- процессы и аппараты пищевых производств -- теплообмінні апарати -- теплообменные аппараты -- теплові процеси -- тепловые процессы -- регенерація теплоти -- регенерация теплоты
Анотація: Конспект лекцій «Процеси і апарати харчових виробництв» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для для студентів, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» (освітній ступінь – «бакалавр»). Ч. 2 «Теплообмінні процеси» містить 4 лекції. Конспект розкриває основні поняття, класифікацію, моделювання процесів та апаратів харчової галузі, ретельно описуються теплові процеси, що мають важливе значення у виготовленні продукції харчових виробництв. Особлива увага приділяється питанням оптимізації процесів та збереженню енергетичних ресурсів. Наведено основні закономірності перебігу процесів із метою їх прогнозування, а також принципи створення та розрахунків апаратів, у яких ці процеси реалізуються. Конспект розрахований для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для дипломної роботи та широкого кола фахівців, які займаються питаннями процесів і апаратів харчових виробництв.
Додаткові точки доступу:





Экз-ры полностью -313750685
Кол-во выдач 0