.
Організація виробництва [Електронний ресурс] : навч. посібник / В. В. Прохорова, О. Ю. Давидова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 275 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10768 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 256-259 (43 назви). - Б. ц.

Зміст:
Виробництво та виробничі системи. Організація виробничих процесів та їх просторове розміщення
Система обслуговування виробництва. Комплексна підготовка виробництва до зміни продукту (технології)
Організація трудових процесів. Оперативне управління виробництвом та регулювання виробничого процесу
Ключові слова: виробництво -- производство -- виробнича інфраструктура -- производственная инфраструктура -- організація -- организация -- виробничо-господарська діяльність -- производственно-хозяйственная деятельность --
Додаткові точки доступу: