
>
Гавриш, Тетяна Володимирівна.Іноваційні технології переробки зерна [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум для студ. напряму підготовки 181 Харчові технології, освітня програма Технологія зернопродуктів та зернові ресурси, за освітнім рівнем магістр / Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2024. - 51 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52017 (Репозитарій). - Б. ц.
Ключові слова: органолептичні показники якості хліба -- органолептические показатели качества хлеба -- газоутворювальна здатність борошна -- газообразующая способность муки -- зерно -- клейковина борошна -- клейковина муки -- духова шафа -- духовой шкаф -- переробка зерна -- переработка зерна --
Анотація:
Сучасний світ харчової промисловості вимагає постійних змін та удосконалень для забезпечення високої якості та ефективності продукції. Зернові культури відіграють важливу роль у створенні різноманітних продуктів, що задовольняють смакові та дієтичні вимоги споживачів. Метою цього лабораторного практикуму є ознайомлення із передовими іноваційними технологіями переробки зерна, які дозволяють досягти оптимального використання сировини та підвищити якість готової продукції. Дадий практикум надає можливість вивчити та застосовувати новітні методи та прилади для оптимізації виробничих процесів. Метою лабораторних робіт є закріплення теоретичних знань, набутих на лекціях, у процесі самостійної підготовки та роботи з навчально-методичною літературою, оволодіння навичками дослідницької роботи, формування у студентів творчого підходу під час вирішення технологічних питань. В ході лабораторної роботи кожний студент матиме індивідуальне завдання, яке можна виконати тільки в разі досконалого знання теоретичного матеріал.
Додаткові точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна
Держ. біотехнол. ун-т
Гавриш, Тетяна Володимирівна.
Ключові слова: органолептичні показники якості хліба -- органолептические показатели качества хлеба -- газоутворювальна здатність борошна -- газообразующая способность муки -- зерно -- клейковина борошна -- клейковина муки -- духова шафа -- духовой шкаф -- переробка зерна -- переработка зерна --
Анотація:
Сучасний світ харчової промисловості вимагає постійних змін та удосконалень для забезпечення високої якості та ефективності продукції. Зернові культури відіграють важливу роль у створенні різноманітних продуктів, що задовольняють смакові та дієтичні вимоги споживачів. Метою цього лабораторного практикуму є ознайомлення із передовими іноваційними технологіями переробки зерна, які дозволяють досягти оптимального використання сировини та підвищити якість готової продукції. Дадий практикум надає можливість вивчити та застосовувати новітні методи та прилади для оптимізації виробничих процесів. Метою лабораторних робіт є закріплення теоретичних знань, набутих на лекціях, у процесі самостійної підготовки та роботи з навчально-методичною літературою, оволодіння навичками дослідницької роботи, формування у студентів творчого підходу під час вирішення технологічних питань. В ході лабораторної роботи кожний студент матиме індивідуальне завдання, яке можна виконати тільки в разі досконалого знання теоретичного матеріал.
Додаткові точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 351 |