
>
Методи контролю продукції харчових виробництв [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студ. освіт. ступеня бакалавр, спец. 181 Харчові технології, спеціалізації Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / О. М. Постнова [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 107 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7323 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 106
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна
Касабова, Катерина Рубенівна
Гревцева, Наталя Вячеславівна
Шматченко, Наталя Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна
Касабова, Катерина Рубенівна
Гревцева, Наталя Вячеславівна
Шматченко, Наталя Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 200 |
2 | Репозитарій |