Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр: настанови до виконання та захисту [Електронний ресурс] : навч.-метод. посіб. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ден. та заоч. форми навчання / О. О. Гринченко [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 147 с. : табл., рис. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53228 (Репозитарій). - Б. ц.

Ключові слова: кваліфікаційна робота -- квалификационная работа -- здобувачі ступеня вищої освіти -- соискатели степени высшего образования --
Анотація:
Навчально-методичний посібник складається з передмови, чотирьох розділів, в яких висвітлено основні положення щодо виконання здобувачами кваліфікаційної роботи ступеня вищої освіти бакалавр, перелік джерел посилання та додатки. Представлено напрями та алгоритм виконання кваліфікаційних робіт, зазначено вимоги до оформлення та порядок їх захисту. Посібник призначено для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії», науково-педагогічних працівників керівників кваліфікаційних робіт.
Додаткові точки доступу: