>
Методи контролю продукції харчових виробництв [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студентів ден. та заоч. форм навчання, спец. 181 Харчові технології, освіт.-проф. програми Технології харчових продуктів тваринного походження / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. Т. М. Головко. - Харків : [б. в.], 2022. - 149 с. : табл. - URL: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33907 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 148
Ключові слова: продукція харчових виробництв -- продукция пищевых производств -- контроль продукції -- контроль продукции -- харчові технології -- пищевые технологии -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения --
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: продукція харчових виробництв -- продукция пищевых производств -- контроль продукції -- контроль продукции -- харчові технології -- пищевые технологии -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения --
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозиторій | |
| 2 | Електронний ресурс | 216 |