
>
Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів [Електронний ресурс] : метод. вказ. до лаборатор. робіт з дисц. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: О. Ф. Аксьонова, Ю. Ю. Агафонова, А. О. Сергієнко. - Харків : [б. в.], 2016. - 34 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10904 (Репозитарій). - Б. ц.
Ключові слова: експертиза -- экспертиза -- екологічна експертиза -- экологическая экспертиза -- виробництво -- производство -- харчові продукти -- пищевые продукты -- виробництво харчових продуктів -- производство пищевых продуктов --
Додаткові точки доступу:
Аксьонова, Олена Федорівна\авт.-уклад.\
Агафонова, Юлія Юріївна\авт.-уклад.\
Сергієнко, Аліна Олександрівна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: експертиза -- экспертиза -- екологічна експертиза -- экологическая экспертиза -- виробництво -- производство -- харчові продукти -- пищевые продукты -- виробництво харчових продуктів -- производство пищевых продуктов --
Додаткові точки доступу:
Аксьонова, Олена Федорівна\авт.-уклад.\
Агафонова, Юлія Юріївна\авт.-уклад.\
Сергієнко, Аліна Олександрівна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 588 |
2 | Репозитарій |