
>
Організація виробництва та оснащення в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] : навч. посібник / Л. І. Сєногонова [та ін.] ; Луганськ. нац. ун-т ім. Т. Шевченка. - Полтва : [б. в.], 2024. - 379 с. : рис. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67547 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 376-378. - Б. ц.
Зміст: >
Організація виробництва на підприємствах харчування
Основні види технологічного устаткування
НАССР як основа забезпечення безпеки при виробництві кулінарної продукції
Ключові слова: ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- підприємства харчування -- предприятия питания -- організація виробництва -- организация производства -- оснащення -- оснащение -- технологічне устаткування -- технологическое оборудование -- готельно-ресторанна справа -- гостинично-ресторанное дело -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
У навчальному посібнику представлено класифікацію та характеристики основних типів та класів підприємств ресторанного господарства. Розкрито питання постачання, організації виробничих приміщень та складського господарства. Окрему увагу приділено основам організації виробничих процесів на підприємствах харчування, які включають технологічні особливості та принципи ефективного функціонування. Розглянуто основні види технологічного устаткування закладів ресторанного господарства, зокрема нейтральне, барне, механічне, теплове, холодильне та інші типи устаткування, які використовуються у ресторанному господарстві. Надано принципові схеми технологічного устаткування та рекомендації щодо безпечної експлуатації цього устаткування відповідно до сучасних нормативів. Окремий розділ посібника присвячено вимогам НАССР, які є обов’язковими для всіх виробничих потужностей, у тому числі підприємств ресторанного господарства. Посібник розрахований на здобувачів вищої освіти, учнів професійно-технічних навчальних закладів та коледжів за напрямами підготовки "Готельно-ресторанна справа", "Харчові технології", "Професійна освіта". Він також буде корисним для широкого кола читачів, які цікавляться питаннями організації виробництва, оснащення робочих місць та впровадження сучасних стандартів НАССР у ресторанному бізнесі.
Додаткові точки доступу:
Сєногонова, Людмила Івнівна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Новікова, Олена Володимирівна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Безрученков, Юрій Володимирович
Сєногонова, Галина Ігорівна
Луганськ. нац. ун-т ім. Т. Шевченка
Організація виробництва на підприємствах харчування
Основні види технологічного устаткування
НАССР як основа забезпечення безпеки при виробництві кулінарної продукції
Ключові слова: ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- підприємства харчування -- предприятия питания -- організація виробництва -- организация производства -- оснащення -- оснащение -- технологічне устаткування -- технологическое оборудование -- готельно-ресторанна справа -- гостинично-ресторанное дело -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
У навчальному посібнику представлено класифікацію та характеристики основних типів та класів підприємств ресторанного господарства. Розкрито питання постачання, організації виробничих приміщень та складського господарства. Окрему увагу приділено основам організації виробничих процесів на підприємствах харчування, які включають технологічні особливості та принципи ефективного функціонування. Розглянуто основні види технологічного устаткування закладів ресторанного господарства, зокрема нейтральне, барне, механічне, теплове, холодильне та інші типи устаткування, які використовуються у ресторанному господарстві. Надано принципові схеми технологічного устаткування та рекомендації щодо безпечної експлуатації цього устаткування відповідно до сучасних нормативів. Окремий розділ посібника присвячено вимогам НАССР, які є обов’язковими для всіх виробничих потужностей, у тому числі підприємств ресторанного господарства. Посібник розрахований на здобувачів вищої освіти, учнів професійно-технічних навчальних закладів та коледжів за напрямами підготовки "Готельно-ресторанна справа", "Харчові технології", "Професійна освіта". Він також буде корисним для широкого кола читачів, які цікавляться питаннями організації виробництва, оснащення робочих місць та впровадження сучасних стандартів НАССР у ресторанному бізнесі.
Додаткові точки доступу:
Сєногонова, Людмила Івнівна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Новікова, Олена Володимирівна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Безрученков, Юрій Володимирович
Сєногонова, Галина Ігорівна
Луганськ. нац. ун-т ім. Т. Шевченка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |