
>
Грибівництво [Електронний ресурс] : метод. вказівки для самостійного вивчення дисц. для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навч. за спец. 203 Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Г. І. Яровий, В. П. Сєвідов. - Харків : [б. в.], 2024. - 44 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51997 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 42-43. - Б. ц.
Ключові слова: їстівні гриби -- съедобные грибы -- культивовані гриби -- культивированные грибы -- макроміцети -- макромицеты -- грибівництво -- грибоводство --
Анотація:
Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Грибівництво» містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання за спеціальністю 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство». Наведена деталізована тематика теоретичного та практичного курсів дисципліни. Методичні вказівки містять запитання для проведення підсумкового контролю знань, наведені методи оцінювання, тестові завдання та список рекомендованої літератури. Методичні вказівки можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науково-педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств та організацій тощо.
Додаткові точки доступу:
Яровий, Григорій Іванович\авт.-уклад.\
Сєвідов, Володимир Петрович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: їстівні гриби -- съедобные грибы -- культивовані гриби -- культивированные грибы -- макроміцети -- макромицеты -- грибівництво -- грибоводство --
Анотація:
Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Грибівництво» містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання за спеціальністю 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство». Наведена деталізована тематика теоретичного та практичного курсів дисципліни. Методичні вказівки містять запитання для проведення підсумкового контролю знань, наведені методи оцінювання, тестові завдання та список рекомендованої літератури. Методичні вказівки можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науково-педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств та організацій тощо.
Додаткові точки доступу:
Яровий, Григорій Іванович\авт.-уклад.\
Сєвідов, Володимир Петрович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 43 |