>
Погарська, Вікторія Вадимівна.Технологічний семінар [Текст] : навч. посібник для студ. спец. 181 Харчові технології спеціалізації Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу. Ч. 1. Харчові технології переробки плодів і овочів / В. В. Погарська, Т. С. Маціпура ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Факт, 2017. - 97 с. - Бібліогр.: с. 77 (7 назв). - 70.00 грн.
Додаткові точки доступу:
Маціпура, Тетяна Сергіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Погарська, Вікторія Вадимівна.
Додаткові точки доступу:
Маціпура, Тетяна Сергіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 3 | 3 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-232205 Х-232206 Х-233806 |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс | 603 |
| 2 | Репозитарій |