
>
Формування сировинних ресурсів [Електронний ресурс] : метод. вказ. до практ. занять та самост. роботи для студентів ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології (освіт. програма Технології харчових продуктів тваринного походження) ступеня вищ. освіти бакалавр / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Н. Г. Гринченко, Т. С. Желєва. - Харків : [б. в.], 2018. - 50 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5036 (Репозитарій)
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Наталя Геннадіївна\уклад.\
Желєва, Тетяна Сергіївна\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Наталя Геннадіївна\уклад.\
Желєва, Тетяна Сергіївна\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 119 |