
>
Холодильна технологія [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт для студ. спец. 181 Харчові технології спеціалізації Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Р. Ю. Павлюк [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2021. - 44 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42677 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 42. - Б. ц.
Ключові слова: заморожування -- замораживание -- холодильна технологія -- холодильная технология -- харчові технології -- пищевые технологии -- харчові продукти -- пищевые продукты -- зберігання продуктів -- хранение продуктов --
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Раїса Юріївна\авт.-уклад.\
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Пономаренко, Тетяна Сергіївна\авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\авт.-уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: заморожування -- замораживание -- холодильна технологія -- холодильная технология -- харчові технології -- пищевые технологии -- харчові продукти -- пищевые продукты -- зберігання продуктів -- хранение продуктов --
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Раїса Юріївна\авт.-уклад.\
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Пономаренко, Тетяна Сергіївна\авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\авт.-уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 187 |