Холодильна технологія [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт для студ. спец. 181 Харчові технології спеціалізації Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Р. Ю. Павлюк [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 44 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42677 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 42. - Б. ц.

Ключові слова: заморожування -- замораживание -- холодильна технологія -- холодильная технология -- харчові технології -- пищевые технологии -- харчові продукти -- пищевые продукты -- зберігання продуктів -- хранение продуктов --
Додаткові точки доступу: