664:640.4(043.2)
І-66
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності [Текст] : матеріали ІІІ Міжнар. наук.- практ. конф.(м. Харків, Мелітополь, Кирилівка 4-6 верес. 2019 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Тавр. держ. агротехнол. ун-т ; відп. ред.: В. М. Кюрчев, І. В. Черевко ; ред.: В. М. Михайлов [та ін.]. - Харків : Вид-во ХДУХТ, . - 272 с.

УДК
664:640.4(043.2)

Ключові слова: харчова індустрія -- пищевая индустрия -- готельна індустрія -- гостиничная индустрия -- торгівля -- торговля -- туристичне господарство -- туристическое хозяйство -- розвиток -- развитие -- інновації -- инновации -- переробка сільськогосподарської сировини -- переработка сельскохозяйственного сырья --
Анотація:
У тезах доповідей третьої міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності», яку проводили Таврійський державний агротехнологічний університет та Харківський державний університет харчування та торгівлі 4–6 вересня 2019 р., розглянуто проблеми та перспективи розвитку обладнання харчових виробництв, інноваційні підходи та креативні рішення у формуванні технічного оснащення підприємств готельно-ресторанної індустрії, питання вдосконалення процесів і технологій переробки сільськогосподарської сировини. Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, які здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарства, а також здобувачів вищої освіти.
Додаткові точки доступу: