
>
Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум з дисц. для студ. спец. 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» ступеня вищої освіти бакалавр / О. В. Самохвалова [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 78 с. - Б. ц.
Ключові слова: властивості сировини -- свойства сырья -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- хлібопекарське виробництво -- хлебопекарное производство -- макаронне виробництво -- макаронное производство -- харчоконцентратне виробництво -- пищеконцентратное производство -- кондитерське виробництво -- кондитерское производство --
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Артамонова, Майя Володимирівна
Гревцева, Наталя Вячеславівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: властивості сировини -- свойства сырья -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- хлібопекарське виробництво -- хлебопекарное производство -- макаронне виробництво -- макаронное производство -- харчоконцентратне виробництво -- пищеконцентратное производство -- кондитерське виробництво -- кондитерское производство --
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Артамонова, Майя Володимирівна
Гревцева, Наталя Вячеславівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 284 |
2 | Репозитарій |