Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум з дисц. для студ. спец. 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» ступеня вищої освіти бакалавр / О. В. Самохвалова [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 78 с. - Б. ц.

Ключові слова: властивості сировини -- свойства сырья -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- хлібопекарське виробництво -- хлебопекарное производство -- макаронне виробництво -- макаронное производство -- харчоконцентратне виробництво -- пищеконцентратное производство -- кондитерське виробництво -- кондитерское производство --
Додаткові точки доступу: