
>
Потапов, Володимир Олексійович.Теоретичні та практичні аспекти застосування мікрохвильового й інфрачервоного випромінювання в харчових технологіях [Електронний ресурс] : монографія / В. О. Потапов, В. І. Жила ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2024. - 136 с. : рис. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55650 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 127-135. - Б. ц.
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- мікрохвильове та інфрачервоне випромінювання -- нагрівання харчових продуктів -- микроволновое и инфракрасное излучение -- нагрев пищевых продуктов -- електромагнітне випромінювання -- электромагнитное излучение -- обробка харчової сировини -- обработка пищевого сырья -- пастеризація молока -- пастеризация молока --
Анотація:
У монографії обґрунтовано теоретичні засади, розроблено науково-методичні та практичні рекомендації щодо теоретичних та практичних аспектів застосування мікрохвильового та інфрачервоного випромінювання в харчових технологіях. Опрацьовано теоретичні засади надвисокочастотного й інфрачервоного нагрівання харчових продуктів, наведено приклади практичних розрахунків і застосування цих методів у харчових технологіях. Монографію рекомендовано для наукових працівників, фахівців-практиків, викладачів та здобувачів вищої освіти з технологічних та інженерних спеціальностей.
Додаткові точки доступу:
Жила, Віктор Іванович
Держ. біотехнол. ун-т
Потапов, Володимир Олексійович.
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- мікрохвильове та інфрачервоне випромінювання -- нагрівання харчових продуктів -- микроволновое и инфракрасное излучение -- нагрев пищевых продуктов -- електромагнітне випромінювання -- электромагнитное излучение -- обробка харчової сировини -- обработка пищевого сырья -- пастеризація молока -- пастеризация молока --
Анотація:
У монографії обґрунтовано теоретичні засади, розроблено науково-методичні та практичні рекомендації щодо теоретичних та практичних аспектів застосування мікрохвильового та інфрачервоного випромінювання в харчових технологіях. Опрацьовано теоретичні засади надвисокочастотного й інфрачервоного нагрівання харчових продуктів, наведено приклади практичних розрахунків і застосування цих методів у харчових технологіях. Монографію рекомендовано для наукових працівників, фахівців-практиків, викладачів та здобувачів вищої освіти з технологічних та інженерних спеціальностей.
Додаткові точки доступу:
Жила, Віктор Іванович
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 61 |