Зернові ресурси [Електронний ресурс] : навч.-метод. посіб. до виконання лаборатор. робіт першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти для студ. спец. 181 Харчові технології / Т. В. Гавриш [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 95 с. : табл., рис. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63829 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 79-80. - Б. ц.

Дод.: с. 81-93
Ключові слова: безпека харчової продукції -- безопасность пищевой продукции -- контроль якості продуктів -- контроль качества продуктов -- харчова безпека -- пищевая безопасность -- зернопереробні виробництва -- зерноперерабатывающие производства -- олійні та ефірноолійні культури -- масличные и эфирномасличные культуры -- зернобобові культури -- зернобобовые культуры -- шкідники зерна -- вредители зерна --
Анотація:
Навчально-методичний посібник до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Зернові ресурси» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології». У посібнику висвітлено основні методики проведення лабораторних досліджень, що дозволяють оцінювати фізичні властивості зернових, зернобобових, олійних та ефірноолійних культур, а також визначати наявність і характеристики бур’янистої домішки та шкідників зерна. Посібник містить детальні описи методик, порядок виконання лабораторних робіт, контрольні запитання та тестові завдання, що сприятимуть глибшому засвоєнню теоретичного матеріалу та набуттю практичних навичок у сфері аналізу зернових ресурсів.
Додаткові точки доступу: