
>
631.576.3(072)
В 41
Визначення фузаріозу насіння за органолептичними ознаками [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Мікробіологія галузі" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 "Харчової технології" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: Т. В. Гавриш [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 15 с.
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
Ізмайлова, Олена Олександрівна\авт.-уклад.\
Даньшин, Ярослав В'ячеславович\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
В 41
УДК | |
631.576.3:632.4:579.64](072) |
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
Ізмайлова, Олена Олександрівна\авт.-уклад.\
Даньшин, Ярослав В'ячеславович\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Мікробіологія зерна та зернопродуктів | 6 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Мікробіологія зерна та зернопродуктів | 6 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Безпека продукції галузі | 9 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|