
>
Селютіна, Галина Анатоліївна.Контроль якості та безпеки продукції галузі [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / Г. А. Селютіна, А. М. Одарченко ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2024. - 94 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 93. - Б. ц.
Ключові слова: якість продуктів -- качество продуктов -- безпека продуктів -- безопасность продуктов -- переробка рослинної сировини -- переработка растительного сырья -- переробка молока -- переработка молока -- харчова продукція -- пищевая продукция --
Анотація:
Конспект лекцій «Контроль якості та безпеки продукції галузі» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу». Висвітлено питання методології та методів контролю технологічних процесів, якості та безпеки сировини для харчової продукції, загальні відомості про токсичні речовини та харчові добавки, методів контролю та безпеки при виробництві продукції рослинного походження, сировини для виробництва молочних продуктів, а також особливостей організації виробничих лабораторій на підприємствах галузі.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Держ. біотехнол. ун-т
Селютіна, Галина Анатоліївна.
Ключові слова: якість продуктів -- качество продуктов -- безпека продуктів -- безопасность продуктов -- переробка рослинної сировини -- переработка растительного сырья -- переробка молока -- переработка молока -- харчова продукція -- пищевая продукция --
Анотація:
Конспект лекцій «Контроль якості та безпеки продукції галузі» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу». Висвітлено питання методології та методів контролю технологічних процесів, якості та безпеки сировини для харчової продукції, загальні відомості про токсичні речовини та харчові добавки, методів контролю та безпеки при виробництві продукції рослинного походження, сировини для виробництва молочних продуктів, а також особливостей організації виробничих лабораторій на підприємствах галузі.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 102 |