Технологія виробництва продукції свинарства [Електронний ресурс] : підруч. для підготовки фахівців за спец. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / В. І. Герасимов [та ін.] ; за ред. В. І. Герасимова. - Харків : [б. в.], . - 448 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8350 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 402-405 (58 назв)

Зміст:
Походження свиней
Біологічні, господарсько корисні та конституційні особливості свиней
Породи свиней
Розведення та племінна робота
Технологія виробництва свинини
Менеджмент в свинарстві. Переробка продукції свинарства
Маркетинг у свинарстві
Бізнес-аспекти виробництва свинини
Ключові слова: походження свиней -- происхождение свиней -- особливості свиней -- особенности свиней -- племінна робота -- племенная работа -- виробництво свинини -- производство свинины -- менеджмент -- маркетинг --
Додаткові точки доступу: