Вяленые фрукты и овощи [Текст] / А. М. Котоусова, Н. Г. Котоусов. - М. : Россельхозиздат, 1984. - 144 с. : ил.
УДК
641.4
Ключові слова: новый способ консервирования -- новий спосіб консервування -- фрукты и овощи -- фрукти і овочі -- отделение сока -- відділення соку -- вяляние -- в'ялення -- питательные качества -- поживні якості -- свежие фрукты и овощи -- свіжі фрукти та овочі -- Додаткові точки доступу: Котоусов, Николай Георгиевич
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)