664(075)
Р 78
Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості [Текст] : навч. посібник / В. С. Ростовський, Н. В. Олейник ; Полтав. ун-т спожив. кооперації України. - Київ : Кондор, . - 134 с. - ISBN 978-966-351-234-1

УДК
664(075)

Ключові слова: харчова промисловість -- громадське харчування -- ресурсозберігаючі технології -- вторинна сировина -- нетрадиційна сировина -- сировина рослинного походження -- хлібобублочне виробництво -- кондитерське виробництво -- молочне виробництво -- м’ясопродукти -- сільськогосподарська птиця -- риба -- продукти моря -- відходи кулінарного виробництва -- економія -- ресурсозбереження -- безвідходні технології -- маловідходні технологій --
Додаткові точки доступу: