
>
Основи технології галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт для студ. спец. 181 Харчові технології. Розділ 2 / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: К. Р. Касабова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2022. - 29 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33975 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 23. - Б. ц.
Ключові слова: технологія галузі -- технология отрасли -- основи -- основы -- харчові технології -- пищевые технологии --
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\авт.-уклад.\
Степанькова, Галина В'ячеславівна\авт.-уклад.\
Шматченко, Наталя Василівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: технологія галузі -- технология отрасли -- основи -- основы -- харчові технології -- пищевые технологии --
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\авт.-уклад.\
Степанькова, Галина В'ячеславівна\авт.-уклад.\
Шматченко, Наталя Василівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 149 |