
>
Гігієна і експертиза харчових продуктів [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання курс. роботи для здобувачів другого (магістер.) рівня вищої освіти, спеціальності 211 Ветеринарна медицина / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. М. Жиліна [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2025. - 22 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64227 (Репозитарій). - Б. ц.
Ключові слова: експертиза харчових продуктів -- экспертиза пищевых продуктов -- гігієна -- гигиена -- органомакроскопія -- органомакроскопия -- органолептичні дослідження -- органолептические исследования -- бактеріоскопія -- бактериоскопия --
Додаткові точки доступу:
Жиліна, Валентина Миколаївна\авт.-уклад.\
Бусол, Леся Владимировна\авт.-уклад.\
Цивірко, Інна Леонідівна\авт.-уклад.\
Париловський, Олександр Іванович\авт.-уклад.\
Дегтярьов, Микола Олександрович\авт.-уклад.\
Богатирьова, Аліна Михайлівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: експертиза харчових продуктів -- экспертиза пищевых продуктов -- гігієна -- гигиена -- органомакроскопія -- органомакроскопия -- органолептичні дослідження -- органолептические исследования -- бактеріоскопія -- бактериоскопия --
Додаткові точки доступу:
Жиліна, Валентина Миколаївна\авт.-уклад.\
Бусол, Леся Владимировна\авт.-уклад.\
Цивірко, Інна Леонідівна\авт.-уклад.\
Париловський, Олександр Іванович\авт.-уклад.\
Дегтярьов, Микола Олександрович\авт.-уклад.\
Богатирьова, Аліна Михайлівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 54 |