Гігієна і експертиза харчових продуктів [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання курс. роботи для здобувачів другого (магістер.) рівня вищої освіти, спеціальності 211 Ветеринарна медицина / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. М. Жиліна [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 22 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64227 (Репозитарій). - Б. ц.

Ключові слова: експертиза харчових продуктів -- экспертиза пищевых продуктов -- гігієна -- гигиена -- органомакроскопія -- органомакроскопия -- органолептичні дослідження -- органолептические исследования -- бактеріоскопія -- бактериоскопия --
Додаткові точки доступу: