
>
637.5.04/.06(075.8)
М 71
Мікроструктурний аналіз м'яса і м'ясних продуктів [Текст] : підручник / В. Т. Хомич [та ін.] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Ред.-вид. відділ НУБіП України, 2022. - 229 с. : iл., рис. - Бібліогр.: с. 226-228. - ISBN 978-617-8102-25-8
Предм. покажч.: с. 223-225
Зміст: >
Основи технології м'яса та м'ясних продуктів
Основи морфології свійських тварин
Матеріальне забезпечення гістологічних досліджень
Етапи виготовлення гістопрепаратів з м'яса і м'ясних продуктів
Мікроскопія гістопрепаратів
Мікроструктура м'яса при дозріванні
Мікроструктурна характеристика ступенів свіжості м'яса
Мікроскопічні ознаки м'яса за різних технологій його зберігання
Мікроскопічні ознаки фаршу і харчових добавок
Додаткові точки доступу:
Хомич, Володимир Тимофійович
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
Мазуркевич, Тетяна Анатоліївна
Стегней, Жанна Георгіївна
Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України
М 71
Предм. покажч.: с. 223-225
Основи технології м'яса та м'ясних продуктів
Основи морфології свійських тварин
Матеріальне забезпечення гістологічних досліджень
Етапи виготовлення гістопрепаратів з м'яса і м'ясних продуктів
Мікроскопія гістопрепаратів
Мікроструктура м'яса при дозріванні
Мікроструктурна характеристика ступенів свіжості м'яса
Мікроскопічні ознаки м'яса за різних технологій його зберігання
Мікроскопічні ознаки фаршу і харчових добавок
УДК | |
637.5.04/.06(075.8) | |
619(075.8) | |
614.31(075.8) |
Хомич, Володимир Тимофійович
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
Мазуркевич, Тетяна Анатоліївна
Стегней, Жанна Георгіївна
Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0000833 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|