637.5.04/.06(075.8)
М 71
Мікроструктурний аналіз м'яса і м'ясних продуктів [Текст] : підручник / В. Т. Хомич [та ін.] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Ред.-вид. відділ НУБіП України, . - 229 с. : iл., рис. - Бібліогр.: с. 226-228. - ISBN 978-617-8102-25-8

Предм. покажч.: с. 223-225
Зміст:
Основи технології м'яса та м'ясних продуктів
Основи морфології свійських тварин
Матеріальне забезпечення гістологічних досліджень
Етапи виготовлення гістопрепаратів з м'яса і м'ясних продуктів
Мікроскопія гістопрепаратів
Мікроструктура м'яса при дозріванні
Мікроструктурна характеристика ступенів свіжості м'яса
Мікроскопічні ознаки м'яса за різних технологій його зберігання
Мікроскопічні ознаки фаршу і харчових добавок
УДК
637.5.04/.06(075.8)
619(075.8)
614.31(075.8)
Додаткові точки доступу: