
>
Зберігання харчових продуктів [Електронний ресурс] : метод. вказ. та індивідуал. заняття для самост. роботи студ. спец 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Д. М. Одарченко, З. П. Карпенко, Л. В. Татар. - Харків : [б. в.], 2017. - 44 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19235 (Репозитарій). - Б. ц.
Ключові слова: продовольчі товари -- продовольственные товары -- харчові продукти -- пищевые продукты -- способи зберігання -- способы хранения -- якість продуктів -- качество продуктов --
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович\авт.-уклад.\
Карпенко, Зінаїда Павлівна\авт.-уклад.\
Татар, Лариса Василівна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: продовольчі товари -- продовольственные товары -- харчові продукти -- пищевые продукты -- способи зберігання -- способы хранения -- якість продуктів -- качество продуктов --
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович\авт.-уклад.\
Карпенко, Зінаїда Павлівна\авт.-уклад.\
Татар, Лариса Василівна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 112 |
2 | Репозитарій |