
>
664(075.8)
Б 94
Бухкало, Світлана Іванівна.Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання) [Текст] : підручник / С. І. Бухкало ; Нац. техн. ун-т „Харків. політехн. ін-т”. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2014. - 412 с. : граф., табл. - Бібліогр.: с. 399-403. - ISBN 978-617-673-295-2
Ключові слова: фізичні властивості -- физические свойства -- клейковина -- борошно -- мука -- сировина -- сырье -- пшеничне борошно -- пшеничная мука -- газообразующие способности -- майонез -- пресовані дріжджі -- прессованные дрожжи -- виготовлення тіста -- изготовление теста -- мішалка -- мешалка -- структура потоку -- структура потока -- трубчастий апарат -- трубчатый аппарат --
Додаткові точки доступу:
Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т"
Б 94
Бухкало, Світлана Іванівна.
УДК | |
664(075.8) |
Ключові слова: фізичні властивості -- физические свойства -- клейковина -- борошно -- мука -- сировина -- сырье -- пшеничне борошно -- пшеничная мука -- газообразующие способности -- майонез -- пресовані дріжджі -- прессованные дрожжи -- виготовлення тіста -- изготовление теста -- мішалка -- мешалка -- структура потоку -- структура потока -- трубчастий апарат -- трубчатый аппарат --
Додаткові точки доступу:
Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т"
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 362117 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Харчові технології. Технологія зберігання зерна + Технологія бродильних виробництв | 4 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Харчові технології. Технологія м'яса. Мясопродуктів та риби + Технологія консервування плодів | 4 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Харчові технології. Технологія зберігання зерна + Технологія бродильних виробництв | 4 |
4 | 33 | Харчові технології (181) | Харчові технології. Технологія м'яса. Мясопродуктів та риби + Технологія консервування плодів | 4 |
5 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Загальна технологія ПХВ | 5 |
6 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Загальна технологія ПХВ | 5 |
7 | 33 | Харчові технології (181) | Харчові технології. Технологія молока та молочних продуктів + Технологія жирів | 5 |
8 | 33 | Харчові технології (181) | Харчові технології. Технологія хліба + Технологія цукрового виробництва | 5 |
9 | 33 | Харчові технології (181) | Харчові технології. Технологія молока та молочних продуктів + Технологія жирів | 5 |
10 | 33 | Харчові технології (181) | Харчові технології. Технологія хліба + Технологія цукрового виробництва | 5 |
11 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Загальна технологія ПХВ | 6 |
12 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Загальна технологія ПХВ | 6 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|