
>
663.12/.14(072)
В 42
Визначення бродильної активності дріжджів [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна мікробіологія" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 15 с.
Ключові слова: дріжджі -- дрожжи -- бродіння дріжджів -- брожение дрожжей -- мікрофлора дріжджів -- микрофлора дрожжей -- харчова мікробіологія -- пищевая микробиология --
Додаткові точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
В 42
УДК | |
663.12/.14:579.67](072) |
Ключові слова: дріжджі -- дрожжи -- бродіння дріжджів -- брожение дрожжей -- мікрофлора дріжджів -- микрофлора дрожжей -- харчова мікробіологія -- пищевая микробиология --
Додаткові точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технічна мікробіологія | 4 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Технічна мікробіологія | 4 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|