
>
664(075.8)
Ф 50
Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів [Текст] : підручник / Л. Ф. Павлоцька [та ін.]. - Харків : Світ книг, 2016. - 532 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 530-531. - ISBN 978-966-2678-36-9
Ключові слова: харчові продукти -- пищевые продукти -- амінокислоти -- аминокислоты -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- генетично-модифіковані продукти -- генетически-модифицированные продукты -- харчові добавки -- пищевые добавки -- забруднювачі -- біологічної природи -- загрязнители -- биологического происхождения -- забруднювачі -- загрязнители -- хімічної природи -- химического происхождения -- профілактика -- харчових захворювань -- профилактика -- пищевых заболеваний --
Анотація:
У підручнику наведено сучасні дані, щодо ролі основних харчових речовин у процесах життєдіяльності людини, сучасні рекомендовані норми їх споживання, наслідки нестачі та надлишку у раціонах, джерела в їжі.
Додаткові точки доступу:
Павлоцька, Лариса Федірівна
Дуденко, Ніна Василівна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Скуріхіна, Людмила Андроніківна
Ф 50
УДК | |
664(075.8) | |
591.133(075.8) | |
006.83(075.8) |
Ключові слова: харчові продукти -- пищевые продукти -- амінокислоти -- аминокислоты -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- генетично-модифіковані продукти -- генетически-модифицированные продукты -- харчові добавки -- пищевые добавки -- забруднювачі -- біологічної природи -- загрязнители -- биологического происхождения -- забруднювачі -- загрязнители -- хімічної природи -- химического происхождения -- профілактика -- харчових захворювань -- профилактика -- пищевых заболеваний --
Анотація:
У підручнику наведено сучасні дані, щодо ролі основних харчових речовин у процесах життєдіяльності людини, сучасні рекомендовані норми їх споживання, наслідки нестачі та надлишку у раціонах, джерела в їжі.
Додаткові точки доступу:
Павлоцька, Лариса Федірівна
Дуденко, Ніна Василівна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Скуріхіна, Людмила Андроніківна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
2 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
3 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 14 | 14 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 363652 |
2 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001104 |
3 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-230676 Х-231687 Х-231750 Х-232141 Х-232142 Х-232143 Х-232144 Х-232145 Х-232146 Х-232147 Х-232148 Х-232149 Х-232150 Х-233827 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Методи контролю продукції харчових виробництв | 4 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Методи контролю продукції харчових виробництв | 4 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Контроль якості та безпеки продукції галузі | 8 |
4 | 33 | Харчові технології (181) | Контроль якості та безпеки продукції галузі | 8 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|