664(075.8)
Ф 50
Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів [Текст] : підручник / Л. Ф. Павлоцька [та ін.]. - Харків : Світ книг, . - 532 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 530-531. - ISBN 978-966-2678-36-9

УДК
664(075.8)
591.133(075.8)
006.83(075.8)

Ключові слова: харчові продукти -- пищевые продукти -- амінокислоти -- аминокислоты -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- генетично-модифіковані продукти -- генетически-модифицированные продукты -- харчові добавки -- пищевые добавки -- забруднювачі -- біологічної природи -- загрязнители -- биологического происхождения -- забруднювачі -- загрязнители -- хімічної природи -- химического происхождения -- профілактика -- харчових захворювань -- профилактика -- пищевых заболеваний --
Анотація:
У підручнику наведено сучасні дані, щодо ролі основних харчових речовин у процесах життєдіяльності людини, сучасні рекомендовані норми їх споживання, наслідки нестачі та надлишку у раціонах, джерела в їжі.
Додаткові точки доступу: