
>
Рослинна сировина для переробної і харчової промисловості України [Електронний ресурс] : метод. вказівки та завдання щодо виконання практичної роботи студентам денної та заочної форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. В. Богомолов, С. А. Денисенко, І. В. Лебединець. - Харків : [б. в.], 2025. - 24 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67990 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 23. - Б. ц.
Ключові слова: рослинна харчова сировина -- растительное пищевое сырье -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчові продукти -- пищевые продукты -- продовольча сировина -- продовольственное сырье --
Анотація:
У методичних вказівках пропонується огляд основної сировини рослинного походження, яка застосовується для виробництва харчових продуктів на переробних і харчових підприємствах України, її характеристик та складу. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович\авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович\авт.-уклад.\
Лебединець, Ігор Володимирович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: рослинна харчова сировина -- растительное пищевое сырье -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчові продукти -- пищевые продукты -- продовольча сировина -- продовольственное сырье --
Анотація:
У методичних вказівках пропонується огляд основної сировини рослинного походження, яка застосовується для виробництва харчових продуктів на переробних і харчових підприємствах України, її характеристик та складу. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович\авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович\авт.-уклад.\
Лебединець, Ігор Володимирович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |