Рослинна сировина для переробної і харчової промисловості України [Електронний ресурс] : метод. вказівки та завдання щодо виконання практичної роботи студентам денної та заочної форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. В. Богомолов, С. А. Денисенко, І. В. Лебединець. - Харків : [б. в.], . - 24 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67990 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 23. - Б. ц.

Ключові слова: рослинна харчова сировина -- растительное пищевое сырье -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчові продукти -- пищевые продукты -- продовольча сировина -- продовольственное сырье --
Анотація:
У методичних вказівках пропонується огляд основної сировини рослинного походження, яка застосовується для виробництва харчових продуктів на переробних і харчових підприємствах України, її характеристик та складу. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
Додаткові точки доступу: