
>
Культура харчування [Електронний ресурс] : метод. вказівки до проведення практичних занять з дисц. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання за спец. - без обмежень, ОПП - без обмежень / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. А. Е. Радченко. - Харків : [б. в.], 2025. - 58 с. : рис., табл. + дод. 27-57 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67811 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 26
Ключові слова: харчування -- питание -- харчові технології -- пищевые технологии -- фізіологічна потреба -- физиологическая потребность -- життєзабезпечення людини -- жизнеобеспечение человека -- культура споживання їжі -- культура потребления пищи --
Анотація:
Методичні вказівки до проведення 5-ти практичних занять з дисципліни містять тему заняття; мету заняття; алгоритм виконання практичного заняття; контрольні питання та список рекомендованої літератури. Видання включає теми для самостійного засвоєння студентами, проблемні питання та методичні роз’яснення до них, питання практикуму, питання для самоконтролю. Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності – не обмежено.
Додаткові точки доступу:
Радченко, Анна Едуардівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: харчування -- питание -- харчові технології -- пищевые технологии -- фізіологічна потреба -- физиологическая потребность -- життєзабезпечення людини -- жизнеобеспечение человека -- культура споживання їжі -- культура потребления пищи --
Анотація:
Методичні вказівки до проведення 5-ти практичних занять з дисципліни містять тему заняття; мету заняття; алгоритм виконання практичного заняття; контрольні питання та список рекомендованої літератури. Видання включає теми для самостійного засвоєння студентами, проблемні питання та методичні роз’яснення до них, питання практикуму, питання для самоконтролю. Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності – не обмежено.
Додаткові точки доступу:
Радченко, Анна Едуардівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |